Skip Navigation Links

Termeni si conditii

POLITICA DE LIVRARE
Garantam transportul gratuit a coletelor in valoare de 300 ron, coletul fiind asigurat pe toata perioada transportului, livrarile se fac prin CARGUS , POSTA ROMANA.

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR
In caz de nemultumiri sau neconformitate, puteti returna produsul in 10 zile lucratoare,iar returnarea banilor se va face in maxim 30 zile.

NEMULTUMIRI SI CONCILIERE CLIENTI
Daca aveti probleme legate de o comanda, va stam la dispozitie pe adresa de email nutika_fun@yahoo.com sau la numarul de telefon 0735230871.

Pentru acizitii en -gross va rugam sa ne contactati.

Toate comenzile vor fi trimise la adresele indicate de dumneavoastra.

Societatea in calitate de proprietar al acestui website depune eforturi considerabile pentru actualizarea acestuia, toate materialele sunt proprietatea acestuia,reproducerea, stocarea, transmiterea unor parti or al intregului continut al acestora-fara acordul prealabil scris al proprietarului este stict interzisa.

FASHIONMIDDLEEAST isi rezerva dreptul de a adauga,modifica sau a sterge tot sau in parte informatiile de pe acest website fara vreun avertisment prealabil.De asemnea proprietarul isi rezerva dreptul de a inchide temporar sau definitiv, partial sau total acest website fara nici o obligatie de notificare prealabila.

FASHIONMIDDLEEAST nu isi asuma raspunderea pentru continutul orcaror terte webit-uri cu care exista conexiuni hipertext si nu raspunde sau garanteaza pentru informatiile continute in asemenea aceste sit-uri.

Prin acesarea acestui website , dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a contitilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale.

Orice conflict aparut intre websitul FASHIONMIDDLEEAST si utilizatori,cu privire la accesul sau utilizarea acestuia,va fi solutionat pe cale amiabila , iar in cazul in care acest lucru nu este posibil litigiul va fi solutionat de catre instantele de judecata competente din municipiul Braila.


  Home  |  Despre noi  |  Catalog  |  Termeni si conditii  |  comenzi si livrari  |  Contact

  Addresă: Fashion Middle East - PFA COMAN NICOLETA - CUI 29754452 - F09/108/2012 - BRAILA | Telefon: 0735230871